parafa jógatégla termékfotó

A parafa matrac tisztítása

Milyen gyakran kell tisztítani a matracot? Ez több dologtól függ, például – milyen sűrűn gyakorolsz a matracodon? Hol használod? Otthon, az edzőteremben / stúdióban, vagy talán a természetben? Milyen jógát, nyújtást vagy más edzést végzel rajta? A matrac tisztítása személyes preferencia kérdése. Ha otthoni jógi vagy, elegendő két-három hetente egy gyors tisztítás. Ha sokat jársz […]

Parafa jógamatrac és jógakerék

A parafa jógamatrac

Jóga gyakorlóként megtanulunk tudatosabb döntéshozónak lenni. Megtanulunk hallgatni ezekre a csendes belső hangokra, megkérdőjelezni a hangosakat, megérteni, hogy mire van szüksége a testünknek, hogyan legyünk elnézőbbek, és hogyan kamatoztassuk a tanultakat a nagyvilágba. „miért?” Miért nem tudnánk figyelmen kívül hagyni az asana gyakorlatunk egyik alapvető elemének kiválasztását: a matracot? Engedd meg, hogy adjak neked néhány hasznos információt, hogy a lehető legjobb döntést hozd.

parafa jógaszőnyeg

Parafa jógaszőnyeget keresel? 10 tény, ami segít a dönteni

Sokféleképpen lehet a Föld napját ünnepelni, például fákat ültetni, összegyűjteni a környezetedben lévő hulladékot. Szerintünk ennél többről is szólhatna, vannak akik a 365 napból csak 1 napot áldoznak környezettudatosságra. Mi úgy tekintünk a matracainkra, mint a pozitív energia fizikális megtestesülése az egész világon. A munkások ügyessége Spanyolországban, ahol a parafát óvatosan lefejtik a fárol és a mi elhivatottságunk, hogy olyan jóga termékeket nyújtsunk amik egy fényesebb jővő felé vezetnek. Namaste.