Történetünk

Egy jógamatrac probléma megoldása

Szia, Darabos Dávid vagyok. Az Omtribe tulajdonosa. Biztosan Te is belefáradtál már az olyan nagy márkákba, melyek hatalmas árakat számítanak fel egy jógamatracra, anélkül hogy garantálnák, hogy az számodra tökéletes lesz, így végül egy olyan jógamatracot vásárolsz, amit később megbánsz? Én is beleestem ebbe a hibába! Ez volt a fő ok, amiért elindítottam az Omtribe webáruházat. 6 éve foglalkozom online marketing kivitelezéssel, ami megköveteli, hogy órákat üljek a gép előtt. Egy kis idő elteltével kezdődtek a problémák, fájt a derekam, rossz volt a közérzetem. Elkezdtem olyan mozgásformát keresni, mely segít átmozgatni és enyhíteni a problémáimat, ezért elkezdtem a jógát.

Ahogy elkezdtem egyre többet gyakorolni, úgy éreztem, hogy kinőttem a polifoamot, és elkezdtem jógamatrac után kutatni. Nem igazán foglalkoztam az árakkal, befektetésnek tekintettem a jógamatracot, méghozzá úgy, hogy tudtam ez a befektetés hozzám tesz valami újat. Rengeteg jógamatracot próbáltam és igen, rengeteg pénzt is pazaroltam ezzel. Végül egy olyan jógamatrac maradt, amit eladtam egy ismerősömnek, mert nem éreztem megfelelőnek a gyakorlásomhoz.

Úgy döntöttem, hogy megtervezem magamnak és legyártatom olyan specifikációkkal, amelyek ténylegesen segítenek a gyakorlásban. Az Omtribe webáruház elindításával egy lehetőséget szeretnék adni másoknak is az általam tervezett jógamatracok használatához. Egyszerűen nem szeretném, hogy az emberek ugyanolyan problémákon menjenek keresztül, mint én. Ezért kínálok egy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát. 30 nap után nem vagy elégedett? Csak küldd vissza, és teljes visszatérítést kapsz.

Alapelveink

Te vagy a középpontban. vásárlóink nélkül nem lennénk. Ezért nem hagyunk téged olyan jógamatraccal, melyet nem szeretsz. Használd 30 napig, és ha nem vagy boldog, küldd vissza és teljes visszatérítést kapsz. 

Fenntarthatóság. Más márkák műanyag jógamatracokat kínálnak, és “életre szólóként” hirdetik őket. A probléma az, hogy a műanyag lebomlása akár 10 000 évig is eltarthat, és ez a folyamat nyilvánvalóan károsítja a környezetet. Nem garantálhatjuk, hogy a matracaink életed végéig használhatóak lesznek, de megígérhetjük, hogy teljes mértékben lebomlanak és nem okoznak kárt a környezetünkben.